Μόνωση, Θερμομόνωση, Ηχομόνωση, Πυροπροστασία, Εξηλασμένη Πολυστερίνη, Πετροβάμβακας, Ορυκτοβάμβακας, Ανεστραμμένη Μόνωση
  Νέα
Θερμομονωτικά υλικά, Ανεστραμμένη μόνωση, πυροπροστασία
FIBROGYPS- H ΣΥΝΘΕΤΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΗ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΠΡΟ-ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑ!
Όταν η τοποθέτηση εξωτερικής θερμομόνωσης είναι τεχνικά αδύνατη ή δεν επιτρέπεται, η εσωτερική θερμομόνωση FIBROGYPS είναι η λύση! Οι σύνθετες πλάκες Fibrogyps έχουν προ-εφαρμοσμένη γυψοσανίδα (απλή ή ανθυγρή) σε πλάκες εξηλασμένης πολυστερίνης. Το σημαντικό πλεονέκτημα για τον ιδιοκτήτη είναι ότι μπορεί να μονώσει το σπίτι του ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται πολεοδομική άδεια ή την σύμφωνη γνώμη των υπόλοιπων ιδιοκτητών. Η εφαρμογή γίνεται εύκολα, γρήγορα και με μικρό κόστος!
Θερμομονωτικά υλικά, Ανεστραμμένη μόνωση, πυροπροστασία
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ FIBROTERMICA ΣΤΗΝ INFACOMA 2011
H FIBROTERMICA HELLLAS συμμετέχει στην 28η INFACOMA, τη σημαντικότερη διεθνή έκθεση στο χώρο του κλάδου, στον τομέα της δόμησης που θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 20 Φεβρουαρίου 2011 ΔΕΘ. Η Πληρέστερη Οικογένεια Θερμομόνωσης θα υποδεχτεί τους επισκέπτες της στο Περίπτερο 8, Stand 12 για να παρουσιάσει από κοντά την μεγάλη γκάμα των προϊόντων που διαθέτει.
Θερμομονωτικά υλικά, Ανεστραμμένη μόνωση, πυροπροστασία
FIBROROCK Η ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΘΕΡΜΟ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ!
Η FIBROTERMICA HELLAS αντιλαμβανόμενη την ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας και τον περιορισμό εξάρτησης από το πετρέλαιο, διευρύνει τον κύκλο των προϊόντων της προσφέροντας ένα ακόμη Ισχυρό Θερμομονωτικό Υλικό, το οικολογικό προϊόν πετροβάμβακα FIBROROCK. Το Fibrorock είναι φυσικό ινώδες προϊόν που αποτελείται από μια μάζα εξαιρετικά λεπτών ινών (διάμετρος 4 ή 6 mm). Παράγεται από την τήξη πετρωμάτων (βασάλτης, δολομίτης, ασβεστόλιθος, βωξίτης κ.λ.π) σε μια σύγχρονη βιομηχανική μονάδα στον Κορινό Πιερίας. Το Fibrorock αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση για τη Θερμομόνωση, Ηχομόνωση και Πυροπροστασία κατασκευών και εγκαταστάσεων.
Eξασφαλίζει:

- Χαμηλή θερμική αγωγιμότητα
- Υψηλή ηχοαπορροφητικότητα σε όλο το φάσμα των ηχητικών συχνοτήτων
- Άφλεκτο
- Δεν προσβάλλεται από την υγρασία

Είναι άσηπτο και απρόσβλητο από μούχλα και τρωκτικά.

Διατηρεί μεγάλη σταθερότητα στις διαστάσεις του ακόμα και σε υψηλές θερμοϋγρασιακές περιβαλλοντικές μεταβολές
Θερμομονωτικά υλικά, Ανεστραμμένη μόνωση, πυροπροστασία
FIBROTILE xps ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΗ ΤΑΡΑΤΣΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΜΟΝΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΒΗΜΑ!
Η νέα λύση στη Μόνωση της Ταράτσας ακούει στο όνομα FIBROTILE, τα Θερμομονωτικά Πλακίδια εξηλασμένης πολυστερίνης που φέρουν από πάνω τους λευκή τσιμεντοκονία με ραβδώσεις τα οποία τοποθετούνται πάνω από τη στεγάνωση και την προστατεύουν μόνιμα (ανεστραμμένη μόνωση).

Βασικό πλεονέκτημα, εκτός των Ισχυρών Θερμομονωτικών του Ιδιοτήτων, είναι η Εύκολη και Γρήγορη Τοποθέτηση του χάρη στην πλευρική του διαμόρφωση τύπου ραμποτέ που εξασφαλίζει την αποφυγή δημιουργίας θερμογεφυρών καθώς και την καλύτερη σταθερότητα. Το ειδικό κονίαμα με πρόσθετα πολυμερή είναι απρόσβλητο από καιρικές συνθήκες και έχει ειδική αντιολισθητική επιφάνεια. Το προϊόν μπορεί να διατεθεί σε διάφορες αποχρώσεις και πάχη με προτιμώμενο το λευκό λόγο της ανακλαστικής του συμπεριφοράς τους καλοκαιρινούς μήνες. Βασικό πλεονέκτημα του προϊόντος σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι το μικρό του βάρος ανά τετραγωνικό (27kg/m2), το μισό δηλαδή από τα κυκλοφορούντα στην αγορά γεγονός που είναι εφικτό λόγω εφαρμογής ειδικής νέας τεχνολογίας κονιαμάτων.
Θερμομονωτικά υλικά, Ανεστραμμένη μόνωση, πυροπροστασία
THERMO THORAX xps ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!
Η γενικότερη ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας καθώς και η έλλειψη αποτελεσματικής μόνωσης σε παλαιότερα κτίρια, απαιτεί μια νέα Ολοκληρωμένη Λύση στη Θερμομόνωση των κτιρίων, που να συνδυάζει χαμηλό κόστος και ευκολία εφαρμογής.
Η FIBROTERMICA HELLAS, θέλοντας να ενισχύσει την καινοτόμο πορεία της στο χώρο της θερμομόνωσης, προχωρά στην παραγωγή ενός νέου, πρωτοποριακού προϊόντος, της προκατασκευασμένης θερμομονωτικής πλάκας THERMO THORAX. Ιδανική για ανακαίνιση και θερμική μόνωση προσόψεων κτιρίων.
H Νέα Προκατασκευασμένη Πλάκα εξηλασμένης πολυστερίνης THERMO THORAX, μαζί με το κονίαμα εξομάλυνσης και τον προσαρμοσμένο οπλισμό από υαλόπλεγμα αποτελεί την Καινοτόμο Πρόταση Θερμομόνωσης για νέες και υπάρχουσες κατασκευές εξοικονομώντας ενέργεια, χρόνο, χρήμα!
Θερμομονωτικά υλικά, Ανεστραμμένη μόνωση, πυροπροστασία
FIBROTECH xps ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΚΕΡΑΜΙΔΟΣΚΕΠΗΣ ΜΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΝΑΚΛΑΣΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ!
Η FIBROTERMICA HELLAS καινοτομεί και παρουσιάζει ένα Νέο Εξειδικευμένο Προϊόν, την πλάκα εξηλασμένης πολυστερίνης FIBROTECH. Το Fibrotech αποτελείται από αφρώδες εξηλασμένη πολυστερίνη με επένδυση αλουμινίου και μεταλλικούς συνδέσμους που παρέχουν την εύκολη τοποθέτηση των κεραμιδίων και τον εξαερισμό της στέγης.
Το Σύστημα Αεριζόμενης Θερμομόνωσης Κεραμιδοσκεπής FIBROTECH σε αντίθεση με τα παραδοσιακά συστήματα μόνωσης στέγης, αποτελεί το μοναδικό που εξασφαλίζει τη συνεχή μόνωση με διαμόρφωση ακμών τύπου L εξαλείφοντας τις θερμικές γέφυρες και τα αρνητικά φαινόμενα που μπορεί να δημιουργηθούν.
Παράλληλα η επένδυση αλουμινίου ανακλά την θερμότητα και παρέχει μεγάλη αντοχή στο προϊόν κατά την τοποθέτηση.
Θερμομονωτικά υλικά, Ανεστραμμένη μόνωση, πυροπροστασία
MARMOX UNFL HEATING ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 25.3.2010
Ενδοδαπέδια Θερμομόνωση με τις ειδικά διαμορφωμένες θερμομονωτικές πλάκες Marmox UNFL Heating οι οποίες τοποθετούνται κάτω από το δάπεδο και φέρουν στην επιφάνειά τους σωλήνες θέρμανσης. Χωρίς την πλάκα Marmox, η μεγαλύτερη ποσότητα θερμότητας που δημιουργείται ενδοδαπέδια, χάνεται προς τα κάτω στην πλάκα σκυροδέματος ενώ σε αντίθετη περίπτωση όλη η θερμότητα που δημιουργείται, αντανακλάται προς τα επάνω μέσω της θερμομονωτικής πλάκας Marmox και το πάτωμα μπορεί να ζεσταθεί πολύ γρήγορα.

Το σύστημα αυτό Εξοικονομεί πολύτιμη Ενέργεια σε σχέση με τα υπόλοιπα συστήματα θέρμανσης και συγχρόνως Μειώνεται Το Κόστος.
Θερμομονωτικά υλικά, Ανεστραμμένη μόνωση, πυροπροστασία
MARMOX HD ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ...ΥΨΗΛΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ! 22.3.2010
Το Marmox Thermoblock είναι ένα Ισχυρό Θερμομονωτικό δομικό στοιχείο από διογκωμένη πολυστερίνη. Επικαλυπτεται, στο πάνω και κάτω στρώμα, από πολυμερικό σκυρόδεμα με ενισχυμένο υαλόπλεγμα ενώ φέρει εγκάρσια εγχύσεις από εποξειδική ρητίνη που το καθιστούν πανίσχυρο και ανθεκτικό σε καταπονήσεις βάρους.

Το Marmox Thermoblock τοποθετείται στη βάση, στο πάνω και κάτω στρώμα, της τοιχοποιίας για την μείωση απώλειας της θερμότητας.
Αυτό που το κάνει να διαφέρει από άλλα παρόμοια προϊόντα, είναι η ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΟΧΗ στη συμπίεση και οι Εξαιρετικά Υψηλές Θερμομονωτικές του Ιδιότητεςενώ η απορρόφηση νερού είναι πρακτικά αμελητέα.
Θερμομονωτικά υλικά, Ανεστραμμένη μόνωση, πυροπροστασία
MARMOX BATH ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΩΣΗΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΥΓΡΟΥ ΧΩΡΟΥ! 16.3.2010
Η πλάκα Marmox Bath είναι εξαιρετικά ευπροσάρμοστη και είναι το Ιδανικό Προϊόν που χρησιμοποιείται σαν υπόστρωμα για την τοποθέτηση πλακιδίων σε οποιοδήποτε υγρό χώρο.Τοποθετείται όπως και η γυψοσανίδα, είναι ελαφρύτερο και απρόσβλητο από το νερό προϊόν.

Η σύνθεσή του Marmox από αφρώδη εξηλασμένη πολυστερίνη και αμφίπλευρα επικάλυψη αδιάβροχου κονιάματος με ενίσχυση από υαλόπλεγμα, καθιστά το προϊόν ως Ιδανική Λύση για τη Θερμομόνωση και τη Στεγάνωση συγχρόνως.
Για τη διευκόλυνση των πραγμάτων η marmox προσφέρει δημιουργικές ιδέες σε οικονομικές και ιδιαίτερα προσιτές τιμές.
 
Κοινοτική Οδηγία Ενεργειακής Ταυτότητας Ακινήτων
Από το 2009, σύμφωνα με Κοινοτική οδηγία, τα κτίρια της ευρωπαϊκής Κοινότητας θα αποκτήσουν ενεργειακή ταυτότητα, με στόχο τη μείωση μεγάλου ποσοστού ενέργειας που αυτά σπαταλούν.
Η FIBROTERMICA HELLAS, ως πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο της μόνωσης, θα είναι αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια, παρέχοντας τη δυνατότητα δημιουργίας απόλυτης θερμομόνωσης υφιστάμενων και νέων κατασκευών, με μόνωση εσωτερικών και εξωτερικών τοιχίων, σκεπών και δαπέδων, εργασίες που σύμφωνα και με την Κοινοτική οδηγία, θα είναι απαραίτητες για την επίτευξη καλύτερης ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων.Μάθετε περισσότερα
Θερμομονωτικά υλικά, Ανεστραμμένη μόνωση, πυροπροστασία
Η FIBROTERMICA HELLAS στην 72η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Το περίπτερο της FIBOTERMICA HELLAS τοποθετήθηκε ανάμεσα στα μεγαλύτερα περίπτερα των Οργανισμών του Δημοσίου αποσπώντας το ενδιαφέρον του κοινού με τη παρουσίαση της μεγάλης γκάμας των προϊόντων FIBROSTIR XPS και τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους.
Θερμομονωτικά υλικά, Ανεστραμμένη μόνωση, πυροπροστασία
FIBROSTIR xps ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΩΝ (ΤΗ)
Οι πλάκες εξηλασμένης πολυστερίνης fibrostir xps (ΤΗ) χρησιμοποιούνται στη θερμομόνωση των κεραμοσκεπών, απευθείας επάνω στο πέτσωμα ή στο κεκλιμένο δώμα από σκυρόδεμα, χωρίς να απαιτείται η χρήση τεγίδων.
Στη συνέχεια τοποθετούμε τα κεραμίδια, απευθείας επάνω στην ειδικά διαμορφωμένη πλάκα εξηλασμένης πολυστερίνης.
Θερμομονωτικά υλικά, Ανεστραμμένη μόνωση, πυροπροστασία
FIBROSTIR xps ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ (IND)
Οι πλάκες εξηλασμένης πολυστερίνης fibrostir xps (IND) χρησιμοποιούνται στην κατασκευή panel με μέταλλο ή ξύλο, καθώς και άλλων ειδών επικάλυψης (μεμβράνες, πλαστικά φύλλα κλπ).
Είναι κατάλληλες για κοπή με παντογράφο θερμού σύρματος και κατασκευή διακοσμητικών στοιχείων και μορφών. Η διάσταση της πλάκας fibrostir xps (IND) πλάτους 900 και 1000mm προσφέρει πλεονεκτήματα οικονομίας σε οποιαδήποτε παραγωγή βιομηχανικών προϊόντων με επικάλυψη.
Θερμομονωτικά υλικά, Ανεστραμμένη μόνωση, πυροπροστασία
FIBROSTIR xps ΑΝΑΠΝΕΟΥΣΑΣ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ (WRS)
Οι πλάκες εξηλασμένης πολυστερίνης fibrostir WRS, εφαρμόζονται στις εξωτερικές επιφάνειες υφιστάμενων κατασκευών, επιτυγχάνοντας:
- Τέλεια θερμομόνωση και προστασία του κτιρίου μας, από τις καιρικές καταπονήσεις
- Την αναπνοή του κτιρίου λόγω της ειδικής σύνθεσης - δομής των κυψελίδων που διαθέτει η πλάκα, σε συνδυασμό με την ειδικά κατεργασμένη επιφάνεια.
- Εξοικονόμηση χρημάτων για θέρμανση το χειμώνα και δροσιά το καλοκαίρι, που κυμαίνεται από 50 έως 70% κάτω, του κόστους κατανάλωσης ενέργειας.
Θερμομονωτικά υλικά, Ανεστραμμένη μόνωση, πυροπροστασία
FIBROSTIR xps ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟ (DV 30+30)
Οι πλάκες εξηλασμένης πολυστερίνης fibrostir xps (DV 30+30) χρησιμοποιούνται για τη θερμομόνωση κεραμοσκεπών, όπου οι τεγίδες έχουν μεταξύ τους απόσταση 30cm.
Με την ειδική χάραξη, που παρουσιάζεται στην επιφάνεια της πλάκας, δίνεται στον κατασκευαστή μίας κεραμοσκεπής, η δυνατότητα διαίρεσης σε δύο τεμάχια με πλάτος 30cm το καθένα.
Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε τέλεια εφαρμογή της πλάκας στην κεραμοσκεπή, μείωση της φύρας και των κινδύνων καταστροφής της πλάκας κατά την διαίρεση της αλλά και εξοικονόμηση χρόνου κατά την τοποθέτηση.
Θερμομονωτικά υλικά, Ανεστραμμένη μόνωση, πυροπροστασία
FIBROSTIR xps ΘΥΡΩΝ (DR) 900
Οι πλάκες εξηλασμένης πολυστερίνης fibrostir xps DR 900, χρησιμοποιούνται στην κατασκευή θυρών αλουμινίου ή PVC , όπου το πλάτος τους είναι 900mm.

Με την χρήση του fibrostir DR 900, αποφεύγεται η ανάγκη τεμαχισμού και χρήσης περισσότερων του ενός τεμαχίου εξηλασμένης πολυστερίνης, στην κατασκευή θυρών, άρα μειώνεται σημαντικά και το ποσοστό φύρας, που προκύπτει κατά την παραγωγή.
   Εταιρεία | Fibrostir XPS | Fibrorock | Ειδικά Προϊόντα Δόμησης | Νέα | Τεχνικά Φυλλάδια | Επικοινωνία | Site Map